Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ghost pa je mogoče kaj spremembe nasploh pri vozniku ali sovozniku sedeža?

Če ne bo suza ratala v nakupu potem vidm, da bo treba 06/07 cbr-ko :)

Ni lih za v to temo ampak se nanaša tudi na ta motorin. A ve kdo kje bi dobil podatke o cbr al pa suzi glede višine sovoznikovega in voznikovega sedeža komplet višina od tal in višina voznik-sovoznik. Če obstaja kaka stran k je motor komplet cel v dimenzijah kot pri avtih?

Objavljeno

Moj point tuki je, da je 'umirjena' CBR-a ena izmed najbolj 'varnih' 1000 za na cesto - brez kakšni hudih perfomančnih drawbackov napram drugim. Je pač vrhunsko inžinirsko delo za vožnjo po cesti.

Na pisti je pa treba kakšno stvar dol pojest... stvar kompromisa pač.

06 še nisem vozu.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Rdeča Honda. To bo pa problem pri nas dobit. :hmm:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Sem malo iskal stvar pa nisem našel. Če je ta topic za premestit pa ga dajte.

Kolega ima R1 pa si je nekje nabavil digitalni števček, ki kaže v kateri brzini ima.

Ali je kaka možnost, da bi se to stvarco dobilo tudi za CBR 2006 letnik?

Objavljeno

Kolega ima R1 pa si je nekje nabavil digitalni števček, ki kaže v kateri brzini ima.

mislm da se to da dobit v louisu v avstriji :hmm:

Objavljeno

išči po netu "digital gear indicator"

Objavljeno

Fino sem našel tudi za CBRo.

Hvala :)

Nam zaupaš ceno? :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Okoli 20.000 sit

Pomoje bom šel kr v IT pa tam kupu cenej, ker se bo zihr kje našlo.

Popravljeno . Popravil smarty23
Objavljeno

Kako je pa z montažo te zadeve, kam se to sploh montira(kje na prestavni ročici ....), je možno to zmontirat v lastni režiji če si vsaj malo mehanika po fahu, al treba k serviserju???

Objavljeno (popravljeno)

Kako je pa z montažo te zadeve, kam se to sploh montira(kje na prestavni ročici ....), je možno to zmontirat v lastni režiji če si vsaj malo mehanika po fahu, al treba k serviserju???

Kolikor vem, imajo novejši motorji (kar 1000RR načeloma je :D ) podatek o trenutni prestavi na enem pinu konektorja kabla, ki prihaja iz menjalnika. Tako potem ti moduli samo poberejo signal iz konektorja in ga prikažejo, nič drugega. Zato mislim, da boš moral odklopiti kak konektor, vmes vstaviti tvojega za prikaz prestave in v tega potem vtakniti še drugi konec originalnega (po sistemu power comander-ja). Tako da je montaža po moje opisana kar v navodilih, ki jih dobiš skupaj z modulom. :OK:

Popravljeno . Popravil fp4492
Objavljeno

Malce :topic:

Shema indikatorja za Suzuki GSXR 600 in 750 od letnika 04 do 05. Za ostale modele in letnike se mogoče razlikuje v vrednosti uporov. Narejeno je tako, da v 2. gorita dve LED diodi, v 4. štiri itd... Cene se žal ne spomnem točno, ampak za vse skupaj in še par LED diod viška sem dal okoli 700 sit... :)

Je pa res da je to samo prikazovalnik stanja senzorja prestav, ki je že v motorju. Večina ostalih aftermarket varijant deluje na principu preračunavanja obratov in hitrosti...

Tale je eden izmed cenejših. 59.95 ojrotov... :)

Objavljeno

Malce :topic:

Shema indikatorja za Suzuki GSXR 600 in 750 od letnika 04 do 05. Za ostale modele in letnike se mogoče razlikuje v vrednosti uporov. Narejeno je tako, da v 2. gorita dve LED diodi, v 4. štiri itd... Cene se žal ne spomnem točno, ampak za vse skupaj in še par LED diod viška sem dal okoli 700 sit... :)

Je pa res da je to samo prikazovalnik stanja senzorja prestav, ki je že v motorju. Večina ostalih aftermarket varijant deluje na principu preračunavanja obratov in hitrosti...

Tale je eden izmed cenejših. 59.95 ojrotov... :)

Pa še te 2,3 LED diode se da pretvorit na en 7-segmentni display...

Drugače pa bi se dalo to doma nardit... Rabiš samo podatke od obratomerja, podatek iz števca za hitrost, če je sklopka pritisnjena ali ne in en čip, ki je pravilno sprogramiran...

:OK:

Objavljeno

sam mam na svojem montirano tole zadevo:

IPB Slika

DataTool DiGi

...in deluje super.

Tudi montaža in programiranje je enostavno in razloženo v videu ki ga lahko najdemo na spletni strani, tako da glede montaže ni problema..

Priložena je tudi tabela za vezavo žic za večino motornih koles, v primeru da vašega ni na seznamu se pozanimajte za ustrezne žice/barvo pri serviserjih, in zadevo lahko priklopite sami.

...stal me je cca 80€ (naročeno preko interneta iz Italije)

LP

D.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Čemu služi stikalo na ročici sklopke pri modelu 06/07.

Pri stisku sklopke ugasnjenega motorja sem opazil ''šklocanje'' in ugotovil da je notri montirano stikalo zato me zanema čemu je namenjeno??? :hmm:

Objavljeno

Daj v prestavo in probaj vžgati motor brez sklopke.

Objavljeno

Aaaa to je ta fora -> vse jasno tnx. Tega še nisem probal :D

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Letošnji model mi v 18K ni popil niti deci olja za razliko od lanskega modela ki je pil približno toliko

kolikor si gor napisal, obadva sem utekal na enak način

če prov zatopm si govoril da tok olja popije letnik 04/05

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Mene pa zanima če ima kdo kake bolj natančne informacije glede barve letošnjega (07) modela.

Namreč ko gledam po netu sem zasledil dve različni poslikavi. No skoraj isti samo da je pri eni črna barva pr drugi pa temno modra.

Sta mogoče letos dve barvi repsolovega modela? Ali kako je?

1.

[attachmentid=94200]

2.

[attachmentid=94201]

Katera je sedaj prava?

Popravljeno . Popravil Misek
Objavljeno

mislm, da je črna za USA in modra za EU nism pa čist zihr.

Objavljeno

mislm, da je črna za USA in modra za EU nism pa čist zihr.

Ko bi bilo to res. :OK: Kajti meni osebno je modra veliko lepša! :kva2:

Objavljeno

Ko bi bilo to res. :OK: Kajti meni osebno je modra veliko lepša! :kva2:

a se boš u strošek vrgu :hmm:

Objavljeno

če prov zatopm si govoril da tok olja popije letnik 04/05

Toliko je pil meni, ne verjamem pa da to velja nasplošno za modelno leto 04/05

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!