gvucko Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 No, po 1500 km z VFRko dodajam nekaj vtisov: Na turi solo: * motor se najbolje počuti nad 5000 vrtljaji * položaj sedenja udoben, malce utrujajoče na klancu navzdol za zapestja * vetrna zaščita motorju primerna (zelo dobra) * poraba drobiž čez 5l/100 km. Na turi v dvoje: * sopotnica izjemno zadovoljna s položajem sedenja * navora dovolj za dinamično vožnjo (vseeno je potrebno šaltat nižje za prehitevenja) Na dirkališču (Novi Marof): * vzmetenje premehko (spredaj in zadaj), vseeno po nekaj poizkusih najdel zadovoljivo nastavitev * motor malce pretežek za sunkovito polaganje, vseeno se pa da z njim marsikaj postorit * V4 odličen! Uporabni razpon vrtljajev od 6000 naprej pa do rdeče * tačke prenizke Mnenje: Motor ni narejen za ekstreme (obstajajo boljši in udobnejši potovalci, obstajajo motorji z več navora in km, obstajajo precej boljši športaki) vendar menim, da je to daleč najboljši allarounder! Izjemno zadovoljen. lp, g p.s.: za skupno turo VFRk bi pa priporočal, da se odpeljemo na Novi Marof pa tam nardimo par krogov (in style).
DAN Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 hi sharkiprobaj ce bo tukaj kaj uporabnega http://www.google.si/search?hl=sl&q=Se...oogle&meta= lp Super,hvala,service manual je že na disku :worship:
inrtuder Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Super,hvala,service manual je že na disku :worship: Lahko pošlješ natančnejši link.... da si še ga jaz dol snamem......
DAN Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Lahko pošlješ natančnejši link.... da si še ga jaz dol snamem...... http://www.xar.it/dir_list.asp Scrolaj na konec strani,piše service manual honda vfr...
inrtuder Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 http://www.xar.it/dir_list.asp Scrolaj na konec strani,piše service manual honda vfr... Aha....sem našel...hvala ti !!!
DAN Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Aha....sem našel...hvala ti !!! To te bo na vfr srečanju koštalo :beer2: :P
inrtuder Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Je mogoče kdo kaj predeloval zadnji blatnik na VFR-rki zadnje generacije ali mate še vsi originalno varianto kot jaz ???? .....meni se zdi da bi kakšna krajša različica lepše gor pasala....da bi pa original blatnik odrezal pa mi je skoro malo škoda..... Kakšna slika morebitne modifikacije bi bila dobrodošla.....lahko tudi slike kakšne druge modifikacije.....
T Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Je mogoče kdo kaj predeloval zadnji blatnik na VFR-rki zadnje generacije ali mate še vsi originalno varianto kot jaz ???? .....meni se zdi da bi kakšna krajša različica lepše gor pasala....da bi pa original blatnik odrezal pa mi je skoro malo škoda..... Kakšna slika morebitne modifikacije bi bila dobrodošla.....lahko tudi slike kakšne druge modifikacije..... Tole mam jest gor. Originala ne rezat k ga je škoda... Za prvo silo lahko samo snames originalni blatnik in boš ugotovil da jena sredini podprt z močnim nosilcem v katerega lahko zvrtaš luknje in na njega pritrdiš tablico...
xr800 Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Tole mam jest gor.Originala ne rezat k ga je škoda... Za prvo silo lahko samo snames originalni blatnik in boš ugotovil da jena sredini podprt z močnim nosilcem v katerega lahko zvrtaš luknje in na njega pritrdiš tablico... Ne izgleda lepo s tem nosilcem.....je preveč prazno med roroma.......jaz sem pod lučko za tablico odrezal original, pa je se mi zdi kar lepo izpadlo.....
T Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Ne izgleda lepo s tem nosilcem.....je preveč prazno med roroma.......jaz sem pod lučko za tablico odrezal original, pa je se mi zdi kar lepo izpadlo..... Sm, tud že mal gledal da bi naredill nove distancnike za prtrdit rore, tako da bi jih razmaknil za dobrih 8mm in bi potem dobli tablico direktno med njih. Mogoče enkrat v bliznji prihodnosti... Sam bom najbrz itak prodajal čez kakšna 2-3 mes. :whistle:
inrtuder Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Tudi jaz sem razmišljal da bi zadnji blatnik dol odšraufal, pa tablico stisnil med auspuhe....samo pol bi bil brez osvetlitve za tablico..... bo treba še malo se dol vsest pa razmislit :hmm: Ajde... zdaj pa na mopede....vreme bo super cel vikend......
T Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Pa sej ni nč prazn med rori :whistle: imam lučko, da sem street legal :evilgrin: Pa se ostale dodelave... Braking Anti praskil Pokrov zica Hondin vizir Pokrovček( Marduk :beer2: ) Pride pa se stabilizator, pa... Eh, pol bom pa itak prodal :krneki: Blažko 1
T Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Ajde... zdaj pa na mopede....vreme bo super cel vikend...... Super, grem v Monzo na SBK... :evilgrin: Z avtom :glare:
abs1963 Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 pozdrav vsem skupaj moja VFR 2006 brez blatnika. osvetlitev tablice z led lučko (LOUIS NR. 10033880 12,95 EUR, mere:7x45x12 mm), ki je montirana (prilimana) spodaj pod zadnjo lučjo kjer je ravnopravšna reža v katero paše lučka. nosilec tablice naredil sam, čist preprosto zvit iz aluminija (risba). imam pa še naslednje spremembe: -odklopljeni lambda sondi (manj cuka pri majhnih obratih in počasni vožnji) -K&N zračni filter, -zadnji verižnik 45 zob, -leovince izpuh - homologiran, -prikazovalnik prestav (acumen), -dvignjene in pomaknjene (nazaj) prednje tačke, -hitrosnemljiv nosilec kufra (5minut) lp
T Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 pozdrav vsem skupaj moja VFR 2006 brez blatnika. osvetlitev tablice z led lučko (LOUIS NR. 10033880 12,95 EUR, mere:7x45x12 mm), ki je montirana (prilimana) spodaj pod zadnjo lučjo kjer je ravnopravšna reža v katero paše lučka. nosilec tablice naredil sam, čist preprosto zvit iz aluminija (risba). imam pa še naslednje spremembe: -odklopljeni lambda sondi (manj cuka pri majhnih obratih in počasni vožnji) -K&N zračni filter, -zadnji verižnik 45 zob, -leovince izpuh - homologiran, -prikazovalnik prestav (acumen), -dvignjene in pomaknjene (nazaj) prednje tačke, -hitrosnemljiv nosilec kufra (5minut) lp :worship: Lepa, a ti FI svet zaradi lambde?
abs1963 Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 :worship: Lepa, a ti FI svet zaradi lambde? FI ne sveti, ker so odklopljene taprave žice na sondah. mam nekje slike in navodilo po katerem se odklopi sam zdej ne najdem. ko najdem bom dal gor. lp
abs1963 Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 FI ne sveti, ker so odklopljene taprave žice na sondah. mam nekje slike in navodilo po katerem se odklopi sam zdej ne najdem. ko najdem bom dal gor.lp našel navodilo je v nemščini lp Lambdasonde_O2_Eliminator.pdf
inrtuder Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 ABS1963.....svaka ti čast.....zelo okusne predelave.... sem že posredoval skico nosilca naprej kolegu, ki ima doma strojniško delavnico :rolleyes: Maš kako sliko montiranega prikazovalnika predstav.... ??? Hvala za ideje !
inrtuder Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Kako pa se leovince-ji gor zmontirajo.....je treba kaj originalne auspuhe rezat ali se enostavno premontirajo???? .....pa kolk bi me koštali probližno....??? Večina jih ma glih te auspuhe gor....kak to? ...... je glas dost drugačen ????
T Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Kako pa se leovince-ji gor zmontirajo.....je treba kaj originalne auspuhe rezat ali se enostavno premontirajo???? .....pa kolk bi me koštali probližno....??? Večina jih ma glih te auspuhe gor....kak to? ...... je glas dost drugačen ???? Vse se prišraufa.... Nč rezat. :grrr Prid na :beer2: pa boš slišu...
inrtuder Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Vse se prišraufa....Nč rezat. :grrr Prid na :beer2: pa boš slišu... Ko sem letos čoperja prodal in VFR-ko nabavil...sem rekel...tu pa nebo treba nič predelovat.....mine mesec....dva.... :whistle: Ja kdaj smo zmenjeni za pir ????
Simon75 Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Samo pazi, da se ti ne bo spet kaj zatikalo!! :evilgrin: Ko sem letos čoperja prodal in VFR-ko nabavil...sem rekel...tu pa nebo treba nič predelovat.....mine mesec....dva.... :whistle: Ja kdaj smo zmenjeni za pir ????
inrtuder Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Tu se približno sliši kak glas ima VFR-ka z različnimi auspuhi.....u jebemti.... po treba šparat za leovinčije..... http://video.aol.com/video-detail/vtec-vfr...645?icid=acvsv3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se