Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

servis manualManuale_Officina_Hornet_07.pdf

priročnik navodila Hornet manual.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Ja sej sem reku tm da če bi dobil recimo iz nemčije, pa je reku da je treba v Koper peljat.... ne da se mi ukvarjat s tem vsem

Objavljeno

Sam da povem kolk stane blokada za 25KW za Hornetko 122k sam material, pol pa še ene 2h dela :SS

Za SV650 pa 17k skupaj s homologacijo

Tok so ti rekl ehhh men so mal drgacne cene dal ampak ni pomembno.

Objavljeno

Tok so ti rekl ehhh men so mal drgacne cene dal ampak ni pomembno.

Ja če maš veze je mal drgač .)

Objavljeno

še moj pozimi malo predelan šršen

še boćni profil

zdaj je pa dovolj :D

post-7302-1143199501_thumb.jpg

post-7302-1143199588_thumb.jpg

post-7302-1143199761_thumb.jpg

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Lepo pozdravljeni zanima me če se da na hornet 600 montirat stranska kovčka! :?

kje se jih da dobit in kakšna je približna cena?

Hvala

Uros

Objavljeno

Predlagam stranske torbe! :OK:

Predlagam stranske torbe! :OK:

takole izgleda Givi z doma narejenimi podnosilci (iz starih vodil avtomobilskih brisalcev)

IPB Slika

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

No jz sm ze nardila 200km z Hornetko, zdj grem pocas en dan da bo 600km, se kr lepo vozi moram priznati.Zanima pa me ce mogoce kdo ve kje se bi dal dobit stranske odbijače( oz. stransko zaščito za motor al kukr kol se temu rece :) ) za Hornetko?

Objavljeno

No jz sm ze nardila 200km z Hornetko, zdj grem pocas en dan da bo 600km, se kr lepo vozi moram priznati.Zanima pa me ce mogoce kdo ve kje se bi dal dobit stranske odbijače( oz. stransko zaščito za motor al kukr kol se temu rece :) ) za Hornetko?

crash padi ;)

Objavljeno

Najbolje je kupiti originalne( cras pads ali po naše bočne ščitnike) na servisu,so malo dražji ampak originalni. Pred kratkim sem kupil za ženin motor Kavasaki ER 6 n ,cena 32 000,oo Sit. :OK:

Objavljeno

Najbolje je kupiti originalne( cras pads ali po naše bočne ščitnike) na servisu,so malo dražji ampak originalni. Pred kratkim sem kupil za ženin motor Kavasaki ER 6 n ,cena 32 000,oo Sit. :OK:

Kaj pa je boljše na originalnih, razen cene :doze:

Objavljeno

Kaj pa je boljše na originalnih, razen cene :doze:

Lahk rečeš, da je ORIGINAL. :photo:

Objavljeno

Lahk rečeš, da je ORIGINAL. :photo:

Heh original :D

Emmm na ebayu sm jih najdla full, zadeva pa zgleda tkole IPB Slika

Stane pa 60Eurov? Ma mogoce kdo kaj podobnega na horneti?

Objavljeno

Imajo letniki do 2003 še mašino CBR 600? - ker novejše verzije tega motorja so bolj umirjene.-------to drži?

Objavljeno

Imajo letniki do 2003 še mašino CBR 600? - ker novejše verzije tega motorja so bolj umirjene.-------to drži?

pojem mašina je širok ... če misliš samo bate in blok motorja, potem ja ... če pa zraven še sistem dovoda gorivne zmesi in menjalnik, pa so lahko že velike razlike ... pač, marketing ... ;)

Objavljeno

pojem mašina je širok ... če misliš samo bate in blok motorja, potem ja ... če pa zraven še sistem dovoda gorivne zmesi in menjalnik, pa so lahko že velike razlike ... pač, marketing ... ;)

Pojem mašina (to ni pojem, to je predmet - saj vem, kaj si želel povedati).

Prav, bom drugače vprašal, je res, da imajo starejši modeli več navora, moči, ipd.?

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

V forumu sem zasledil, da je več lastnikov modificiralo original izpuh. Zanima me, če ima kdo kakšno sliko odprtega lonca. Oz kako so to izvedli (jaz sem svojega vzel dol in mislim, da ga je potrebno odpret - ker ni nobenih vijakov ali kovic).

Prosim za nasvet koga, ki je že to počel (da se ne opečem).

Modificiral pa bi rad original (ker je lepši od akrapoviča, wingsa) imam pa zelo tih glas.

Hvala

Objavljeno

Zelo pametno početje....original lonc vrtat :slap:

KLONK

Objavljeno

originalni lonec na hornetki je grd ko hudič . če b rad vrtal in predeloval originalni lonec ti ga jaz z veseljem prodam pol se pa igraj z njim :OK:

Objavljeno

Še zmeraj je cenej orginal lonc predelat kot pa dat 150.000 za homologiran Akrapovič, če pa ve kdo za cenej homologiran lonc kot 100.000 sit,se pa priporočam. :D

Objavljeno

Še zmeraj je cenej orginal lonc predelat kot pa dat 150.000 za homologiran Akrapovič, če pa ve kdo za cenej homologiran lonc kot 100.000 sit,se pa priporočam. :D

Leo Vince, Kontaktiraj Hočkota :OK:

Cena v trgovini je mislim da okrog 70k sit, ampak ne me vzet za besedo

Nevem kako se napiše njegov nick, mislim da hotscko

Objavljeno

Hvala za informacije,sem ga že naroču ampak bo treba počakat 14 dni pol bomo pa vidli kaj bo. :OK:

Objavljeno

Ti bom povedal do srede (mi je tip obljubil, da mi ga priskrbi do jutri sam mu ne verjamem 100%).

Cena pa naj bi bila okoli 60-80 tisoč

Objavljeno

Ma mogoče kdo remusa na hornetki? Oz ce ga sploh delajo za hronetko?

Objavljeno

Ma mogoče kdo remusa na hornetki? Oz ce ga sploh delajo za hronetko?

Jaz še vedno čakam wingsa.

Po moje se ga dobi. Če hočeš si oglej link (da boš slišala kak glas je z remusom).

lp Aleks

Objavljeno

Jaz še vedno čakam wingsa.

Po moje se ga dobi. Če hočeš si oglej link (da boš slišala kak glas je z remusom).

lp Aleks

Problem pri Wingsu ker še nima homologacije,zato sem pri hochkotu noročil leovince z homologacijo za

59000sit :naughty: ,sam to je alumini če pa hočeš karbon ali titan je cena 76000sit.

Trugače pa tale remus ma grd zvok

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!