lasagna Objavljeno September 11, 2018 Opozori Objavljeno September 11, 2018 Ob 9. 9. 2018 ob 10:56, CAPI pravi: .....pozna kdo trgovino v Sl. Konjicah? Moto Mirči? Tam jih baje ima na zalogi.... Trgovina in servis. Čisto korektni. Predvsem JAP servis, vendar znajo narediti tudi druge znamke. Zalogo obvezno preveri po telefonu, saj je spletna ponudba podizvajalska od "motopoint". CAPI 1
gift Objavljeno September 11, 2018 Opozori Objavljeno September 11, 2018 Ne kupuj pri nas... Vzami original, ker je Đabe cena Original diski_Klik
hribuc Objavljeno September 12, 2018 Opozori Objavljeno September 12, 2018 .Capi ti se kr oglasi , al pa poklič.diske sm jaz nabavil od EBC-ja.pazit moraš ker so različni ali imaš ABS ali pa če ga nimaš Mene sta pršla prva diska pa ploščice okol 300 evrov . drugač pa tud jaz sam vozim šravfajo naj pa tiszi k majo cajt , men špila u nulo
cvile Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 prodaja mogoče kdo kakšno caponordko, ki ni na netu? Zaželjeno nad 2004 letnik
CAPI Objavljeno Oktober 12, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2018 Ob 11. 9. 2018 ob 15:44, gift pravi: Ne kupuj pri nas... Vzami original, ker je Đabe cena Original diski_Klik Hja, pa carina, davek in smo na isti ceni kot pri nas
cvile Objavljeno Oktober 26, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2018 Pa sem si tudi jaz umislil traktor :) letnik 02, prevoženih 'majčken več' itd. V planu pa imam še obnovitev komplet vzmetenja (nove vzmeti, olje) spomladi bo verjetno še potrebna menjava verižnega seta Bostjan L, Zok in Kugelschreiber 2 1
cvile Objavljeno Oktober 30, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2018 danes sem malo prčkal po motorju in poleg diagnotične žice opazil še en 6 pinski konektor. Čemu služi ta zadeva?
Rdeči Objavljeno Oktober 30, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2018 pred 4 urami, cvile pravi: danes sem malo prčkal po motorju in poleg diagnotične žice opazil še en 6 pinski konektor. Čemu služi ta zadeva? Za priklop Malo za pogledat sicer špansko Zok 1
Zok Objavljeno Oktober 30, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2018 (popravljeno) http://www.tuneecu.com/ Ce te zanima kaj vec, se vclani TUKAJ Popravljeno Oktober 30, 2018. Popravil Zok
cvile Objavljeno November 1, 2018 Opozori Objavljeno November 1, 2018 Ob 30. 10. 2018 ob 21:52, Zok pravi: http://www.tuneecu.com/ Ce te zanima kaj vec, se vclani TUKAJ Bom raje počakal, da ti kaj spacaš skup. Za falcota je bla odlična zadeva Zok 1
Zok Objavljeno November 2, 2018 Opozori Objavljeno November 2, 2018 Ze nekaj dni delam na tem. cvile 1
Šarc Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 Ob 1. 11. 2018 ob 9:45, cvile pravi: Bom raje počakal, da ti kaj spacaš skup. Za falcota je bla odlična zadeva Ker vidim da si iz Črnomlja ti predlagam da greš do Semiča do Davida probat kako se pelje motor po tuningu. Za kontakt poglej MK Interceptor, al pa zasebno sporočilo. Je pa tam okoli kar nekaj Caponordov.
Šarc Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 Ob 2. 11. 2018 ob 14:26, Zok pravi: Ze nekaj dni delam na tem. Sej ne rabiš več kot 20 minut Razen če ti prijatelji pomagajo => ====> ==>
cvile Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 pred 2 minutami, Šarc pravi: Ker vidim da si iz Črnomlja ti predlagam da greš do Semiča do Davida probat kako se pelje motor po tuningu. Za kontakt poglej MK Interceptor, al pa zasebno sporočilo. Je pa tam okoli kar nekaj Caponordov. Poznam davida mislim, da mi je enkrat omenjal nekaj o tem da ima cipiranega. Pred capotom sem imel falcota in cip od Zok-a in mi je bilo super. Malo me je edino strah kako to vpliva na sam motor. Moj je ze precej v kilometrih 125000
Kugelschreiber Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 moj je splezal na 45000. Prva sezona, Začetni zapletki so se izkazali za nepomembne. Dve zamerici. Blinkerji na minimumu spet samo gorijo, nad 2500RPM pa utripajo. Prednji diski ropočejo zarad pojetih distančnikov. Naročeni so novi, čeprav bi blo verjetno bolš kupt drugačne diske. Recimo https://www.ebay.it/itm/2-AP19FL-COPPIA-DISCHI-FRENO-ANTERIORE-DX-SX-BRAKING-APRILIA-ETV-CAPO-NORD-ABS/152979090797?hash=item239e43ad6d:g:cacAAOSwtZJY-pnJ:rk:7:pf:0 Ker pa ostajam na original diskih, me zanima, kaj zaene ploščice imate radi? . Vprašanje še za bol izobražene. Pogosti felerji tuljav naj bi bli na teh letnikih (07) odpravljeni. Nikjer pa nism najdu podatka, a je spremenjena morda tud benzinska cev? Rjav konektor je še gor, ampak ker lepo fila, ne vem, a bi se sploh jebal z razkopavanjem, sploh če bom vmes še spojke na cevi sfukal.... .
Šarc Objavljeno November 13, 2018 Opozori Objavljeno November 13, 2018 Glede ploščic predlagam original Brembo, so mogoče mal dražje ampak v tem sklopu so ploščice potrošni material in ne diski. Za odpoved tuljav je nedokazan vzrok kombinacija sagem tuljav in slab regulator. Če imaš namen voziti Capota še kar nekaj časa ti predlagam, da odpraviš do sedaj odkrite pomanjkljivosti in si brez skrbi. Glede blinkerjev preveri kakšne so žarnice (moč) in kako ti polni regulator pri nizkih obratih. Kar se pa tiče rjavega konektorja je spodaj ena slikca za motivacijo. Glede plastičnih konektorjev za gorivo se ni za bati da bi odpovedali če ne dviguješ rezervoarja. Najrajši pa počijo nekje na poti ko je kakšna "malenkost" (npr. pregrevanje rjavega konektorja, počene vakuumske cevke) in je potrebno dvignit rezervoar. Če ne drugega imaš vsaj razlog za pluvanje čez Caponorda po forumih. Lp Šarc MiNa 1
mito007 Objavljeno November 13, 2018 Opozori Objavljeno November 13, 2018 Pozdravljeni, že kar nekaj postov sem zasledil glede blinkerjev. Meni so blinkerj svetili, ko sem stisnil stop lampo. Posledica temu, stop lampa takrat požira 50W, ker sta dve žarnici. Rešitev, zamenjava stop lamp z led žarnicam ki porabita le 5w. Sedaj nimam težav s tem že 4 leto. Slabost leda je le, ker je zelo majhna razlika med svetilno in stop lampo.(Na tehničnem sicer vedno čudno pogleda, reče pa nič, ker svetilna dovolj sveti). Ps Spomladi drugo leto bom prodajal capota, ker imam veliko željo voziti turer 4 valjnika. Če koga zanima ali pozna je letnik 2006, črna, abs, s 4 kufri, 85000km, potrjena servisna od 1 lastnika do 50000km, 2 lastnik od 2014, trenutno zadnja cena 3200€.
Kugelschreiber Objavljeno November 21, 2018 Opozori Objavljeno November 21, 2018 zeee noje deestančniki. MiNa 1
cvile Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 Ker imam trenutno razkopano vzmetenje, bi rad obnovil se vzvod zadnjega amortizerja. Obstaja mpgoce kaksen komplet za obnovo ali je boljse razdret in iskat lezaje po dimenzijah?
Rdeči Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 pred 3 urami, cvile pravi: Ker imam trenutno razkopano vzmetenje, bi rad obnovil se vzvod zadnjega amortizerja. Obstaja mpgoce kaksen komplet za obnovo ali je boljse razdret in iskat lezaje po dimenzijah? So običajni ležaji, ki jih boš dobil v vsaki malo boljši trgovini z ležaji. Cenovno niso niti dragi. Verjetno pa niso vsi za zamenjati, če jih lepo umiješ v nafti boš takoj videl v kakšnem stanju so podmažeš z mastjo. DAMI34, MiNa, Kugelschreiber in 1 other 3 1
Kugelschreiber Objavljeno November 30, 2018 Opozori Objavljeno November 30, 2018 Ma fb aprilia bikers friends se prodaja en sved. zgleda de ma tud visino nadtavljivo.
marincspeedshop Objavljeno December 1, 2018 Opozori Objavljeno December 1, 2018 Visino ima nastavljivo tudi Sachs od rsv/tuono
Šarc Objavljeno December 5, 2018 Opozori Objavljeno December 5, 2018 Ob 28. 11. 2018 ob 20:02, Rdeči pravi: So običajni ležaji, ki jih boš dobil v vsaki malo boljši trgovini z ležaji. Cenovno niso niti dragi. Verjetno pa niso vsi za zamenjati, če jih lepo umiješ v nafti boš takoj videl v kakšnem stanju so podmažeš z mastjo. najprej zadevo podri in očisti tako da ostane notranji obroč v ohišju. JE malo več dela. preglej sornike in iglice, če imajo slučajno sledi obrabe. V kolikor je prišla noter voda in so zaribani priporočam komplet menjavo. Pri teh ležajih je potrebno pazit da vzameš take brez (full complement), potrebuješ 7 kosov, in potrebno je zamenjat tudi semeringe. So standardni. Pred časom se je dalo dobiti iz Italije cel komplet za 110€ vključno s semeringi, sorniki in orodjem za montažo in demontažo. Lp T.
cvile Objavljeno December 5, 2018 Opozori Objavljeno December 5, 2018 pred 3 urami, Šarc pravi: najprej zadevo podri in očisti tako da ostane notranji obroč v ohišju. JE malo več dela. preglej sornike in iglice, če imajo slučajno sledi obrabe. V kolikor je prišla noter voda in so zaribani priporočam komplet menjavo. Pri teh ležajih je potrebno pazit da vzameš take brez (full complement), potrebuješ 7 kosov, in potrebno je zamenjat tudi semeringe. So standardni. Pred časom se je dalo dobiti iz Italije cel komplet za 110€ vključno s semeringi, sorniki in orodjem za montažo in demontažo. Lp T. Ko sem dal sornike ven so se iglice veselo razsule vse je rjavo in zelo zrelo za menjavo. Upam na srečo pri iskanju novih...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se