TOMCAT Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Ti si štromar. Ti javim, ko bo tam Makita "štemarca", sicer prevlečena na oker barvo, za 39,99€. Bo? .....ja od Makite bo sam barva Kmet2 in builder 2
maus Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 moja kita, da bo vsaj podobna makiti builder in Kmet2 2
moto rider Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 (popravljeno) Pred časom sem bil na predstavitvi (predavanju) o čeladah ARAI (Pintar) in Nolan (Kompare) Oba sta rekla - in tudi dokazala, da: "Kdor pravi, da pri čeladah nad 500 eur+ plačaš le znamko, mu jaz dokažem, da to NI RES!" In pokazala sta čelade "izpod testa". Rezultat je bil očiten, da ne rečem, drastičen!! P.S. Sem že nekje omenil, a bom še enkrat; Imam čelado za 500 eur+, ki je "preživela" takšen "crahs" (in moja buča tudi!) da bi se vsaka čelada za 120 eur dobesedno razletela! In če me kdo obišče na kofetu, mu jo z veseljem pomolim pod nos. Sedaj pa nabijajte o ceni kakor kvaliteti, kolikor vas je volja! Moto družba - glava je le ENA!! Popravljeno Februar 17, 2015. Popravil moto rider ciciban, KARMEN1, builder in 3 others 6
Lunatic Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Zanimivo, da vas veliko kritizira varnost Lidlove čelade. Ali je kdo opravil kak test, ali je vzrok za nekvaliteto zgolj nizka cena? Ali že na oko vidite, da je čelada poden? Pa če je res tako slaba, zakaj bi jo potem nekateri uporabljali na skuterju? Ali je asfalt ob padcu s skuterjem manj trd? Po mojem tudi Lidlove čelade zagotovo dosegajo varnostne standarde ki so označeni na njih, sicer se ne bi smele prodajati! Ste morda pomislili, da podzavestno opravičujemo nakupe naših dragih čelad s tem da (neutemeljeno) kritiziramo poceni robo. Če bi bila kritika utemeljena potem zagotovo obstaja kak link na meritev ali teste, ki dokazujejo. da čelada ni varna. Da se razumemo, tudi sam ne bi kupil Lidlove čelade, vendar ne zato ker ne bi bila dovolj varna, ampak zato ker mi ne odgovarjajo teža, dizajn, barva in udobnost. vandrovec 1
Scarlett Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Jst je ne bi testirala. Lahko se kdo drug javi. Sicer nimam glih želje nobene testirat, kolk dejansko ščiti ob padcu.. vandrovec in builder 2
maus Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 tlele se najdte ... http://sharp.direct.gov.uk/ kaj se sekirate ... kupte lidlovo ali hoferjevo čelado ... pomoje jo bo tut kmal Mercator imel .. tko k je imel svojo linijo eta kumarc ... ps. tut hjc al pa shark čelado ne grem jaz osebno testirat :krneki: cikadina, Efendi in builder 3
Lunatic Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 (popravljeno) Jst je ne bi testirala. Lahko se kdo drug javi. Sicer nimam glih želje nobene testirat, kolk dejansko ščiti ob padcu.. V mislih sem imel ponovljive kontrolirane teste in meritve pod laboratorijskimi pogoji. Seveda ne s čelado na tvoji buči. Popravljeno Februar 17, 2015. Popravil Lunatic
Efendi Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 V mislih sem imel ponovljive kontrolirane teste in meritve pod laboratorijskimi pogoji. Seveda ne s čelado na tvoji buči. Pa tudi to (žal ni več) ziher. A ni imel ADAC (menda ugledna institucija) neko afero v zvezi s prirejanjem varnostnih preizkusov vozil? maus in MiNa 2
Cartman Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 ma ste pa frajerji. nimam kokic, mam jogurt za malco. Please do go on. NX650 1
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Zanimivo, da vas veliko kritizira varnost Lidlove čelade. Ali je kdo opravil kak test, ali je vzrok za nekvaliteto zgolj nizka cena? Ali že na oko vidite, da je čelada poden? Pa če je res tako slaba, zakaj bi jo potem nekateri uporabljali na skuterju? Ali je asfalt ob padcu s skuterjem manj trd? Po mojem tudi Lidlove čelade zagotovo dosegajo varnostne standarde ki so označeni na njih, sicer se ne bi smele prodajati! Ste morda pomislili, da podzavestno opravičujemo nakupe naših dragih čelad s tem da (neutemeljeno) kritiziramo poceni robo. Če bi bila kritika utemeljena potem zagotovo obstaja kak link na meritev ali teste, ki dokazujejo. da čelada ni varna. Da se razumemo, tudi sam ne bi kupil Lidlove čelade, vendar ne zato ker ne bi bila dovolj varna, ampak zato ker mi ne odgovarjajo teža, dizajn, barva in udobnost. Bla bla bla......kar naenkrat pa nobenemu ne odgovarja a vsi zagovarjate kvaliteto in racionalen nakup,res ne razumem sem pač builder 1
KARMEN1 Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Saj če ne bi dosegale minimalnih zahtev standarda, se ne bi smele prodajat. Za koliko pa nekatere druge, 500 + čelade presegajo minimalni standard, pa je druga zgodba. Zivnorc in vandrovec 2
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 za 2 km ne vem, meni pa učasih rata it tudi - pozor- 18 km stran na kafe, zato mi je udobje pomembno. Včasih se tud po tleh valaš zato -pozor-tudi varnost je pri tebi pomembna no pa pri meni tud :lol:
cikadina Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Včasih se tud po tleh valaš zato -pozor-tudi varnost je pri tebi pomembna no pa pri meni tud :lol: jst se valam marsikje in za vse imam primerno opremo
Cartman Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Včasih se tud po tleh valaš zato -pozor-tudi varnost je pri tebi pomembna no pa pri meni tud :lol: varnost je strašno pomembna. Na žalost je 5×dražja čelada 5× bol udobna, 5×trajnejša, ampak samo 0.05× bol varna Govorim o nolankah in sharkih za 150 na eni in Araih ter Shoeih za 800€ na drugi strani. Ampak gledam tud nolanke in sharke po 150€, pa jebeš me, če je lidlova res 3× slabša in manj varna. zmer kupim drago čelado, po kar se da ugodni ceni (razprodaje) predvsem zarad udobja, in da imam čistop vest v primeru pizdarije. Čeprav sem popolnoma brez posledic preživel soliden karambol z avtom v čeladi za preračunano 50€. Trkam na les, da s ene ponovi. cikadina in Efendi 2
sayo Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 lidlova čelada je zakon k se itaq nč ne vozim, drgač pa ne pametujte, naj jo eden sproba hehe builder in Kmet2 2
KARMEN1 Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 jst se valam marsikje in za vse imam primerno opremo Tudi za valjanje pod šankom potrebuješ primerno opremo . Kmet2 1
maus Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 k se valam pod šankom ponavad bruham... tko da .. drugi rabjo primerno opremo :krneki: Kor13, Kmet2 in builder 3
KARMEN1 Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Potem pa ne smeš imet gor integralke .
nazo13 Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Za tiste, ki se vozijo z mopiji je čelada iz Lidla čisto OK, tisti, ki pa se valajo z mopiji, pa rabijo že nekaj boljšega. Scarlett, builder in KARMEN1 3
Scarlett Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Za tiste, ki se vozijo z mopiji je čelada iz Lidla čisto OK, tisti, ki pa se valajo z mopiji, pa rabijo že nekaj boljšega. Enako velja za celotno Lidl moto opremo. Temo smo zaključili, lahko jo zaprejo. KARMEN1, vandrovec, builder in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Končno smo se zmenili ! ...no zdej pa pošlji sliko, da vidimo, kako zgledaš v tej podobleki... Efendi, vandrovec, builder in 2 others 5
maus Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 po moje je potrebno še kak detajl doreč, mar ne :krneki: Efendi 1
KARMEN1 Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Selfija ni bilo.....sploh....ker je bila v trgovini prevelika gužva med čeladami.....tako da......več sreče prihodnjič . Efendi, DAMI34, bobi1001 in 1 other 4
stenc55 Objavljeno Februar 17, 2015 Opozori Objavljeno Februar 17, 2015 Enako velja za celotno Lidl moto opremo. Temo smo zaključili, lahko jo zaprejo. Nope. Cunje za spodaj majo še zmeri dobre Druga firma ampak ista kategorija. Iz špara sem dobu tole na vprašanje kera firma dela njihove čelade: Pozdravljeni! Prve so znamke Koji, model Plasma, druge pa znamka R.Evolution, model Space. Lep dan! Uglavnem, Nikad čuo. KARMEN1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se