rs fan Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 ja luknjo boš zbrusu ja :slap: :worship: em mislu sm ploščico jo zbrusiš pa daš nazaj not :whistle:
tWistEr Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 kva je fante kva te jebe rs-a?a nisi ti hotu delujoč motor? :D fante nič me ne jebe, sem hotu delujoč motor pa sem ga tudi dobo B) in sicr me je stala okrog 300k manj kot pa si ti hoto za svojo škrgo :grim mal je zjeban amortizer pa ne bi rad da me kje iz ride vrže zato bom zamenjal ;) O:-)
JeRn3j Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 a ma kdo za prodt spredne zavorne ploščice (nove) :whistle: :whistle: pa za mal dnarja :D jst bi tud rabo B)
MotoRaCinG Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 a ma kdo za prodt spredne zavorne ploščice (nove) :whistle: :whistle: pa za mal dnarja :D lhk ti jih jest dam, k so že čist brez materiala (sm z ploščico bremzu, pa mal tud disk sfuku)!! :headbang: :headbang: :cry: !! vidim da smo že 3 k mamo pešhondo!! :kva2: :kva2:
reesko Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 fante nič me ne jebe, sem hotu delujoč motor pa sem ga tudi dobo B) in sicr me je stala okrog 300k manj kot pa si ti hoto za svojo škrgo :grim mal je zjeban amortizer pa ne bi rad da me kje iz ride vrže zato bom zamenjal ;) O:-) pr men takih stvari ni bilo ;) bile so res malenkosti..sam vidm da ti maš rajš mahjne stvari porihtane pa bistvene(nujno potrebne za vožnjo) zjebane :worship: sej važn da sm jst prodal ti si si pa kupu tak motor k hočš :D
Stuart Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Pozna kdo tole RS-ko http://www. avto .net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1503698://http://www. avto .net/2004/motornaK....asp?ID=1503698#
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Zakaj ? jaz za njo se 500€ neb dal...se ce mi jo senka bi jo tezko da vzel
JeRn3j Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 jaz za njo se 500€ neb dal...se ce mi jo senka bi jo tezko da vzel no ja to bi že šlo ... vsaj disk ploščice pa tak material bi dol pobrou :P ne res tega ne kupovat ker je prepocen pa preveč sumljivo
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 no ja to bi že šlo ... vsaj disk ploščice pa tak material bi dol pobrou :P ne res tega ne kupovat ker je prepocen pa preveč sumljivo točn tko :)
tWistEr Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 pr men takih stvari ni bilo ;) bile so res malenkosti..sam vidm da ti maš rajš mahjne stvari porihtane pa bistvene(nujno potrebne za vožnjo) zjebane :worship: Moped je tak kot more bit (nima nič z silikonom zalimano ali zafilano, štrom dela normalno, ni roza barve,... :D ) razen zadnji amortizer je mal bol tko... pa bom menjo pa je ...ko bom menjo mi bo ostalo še 1000+€ za razna morebitna popravila in napake, ki jih pri nakupu tvojega mopeda ne bi imel ;) Ko že omenjaš nujne potrebne stvari za vožnjo, zaka ti žmigavci niso delal? sej važn da sm jst prodal ti si si pa kupu tak motor k hočš :D ja tako, samo mislim da veš, da nisem kupu glih takega ko sm hotu... :P Aja pa neki še, zaka je tvoj oglas še vedno na netu če si prodal :?
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 no ja to bi že šlo ... vsaj disk ploščice pa tak material bi dol pobrou :P ne res tega ne kupovat ker je prepocen pa preveč sumljivo i don´t like aprilia anymore... so it wouldn´t go for 500€ with me :P po mojem mnenju je bla ukradena pa papirji od 98 ker motor je min 99
vision Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 i don´t like aprilia anymore... so it wouldn´t go for 500€ with me :Ppo mojem mnenju je bla ukradena pa papirji od 98 ker motor je min 99 js sm ga klico ker se je moj kolega zanimo.....za letnik se je zmotu, je 99.....drugace pa mi je rek da je biu lazji padec, zato pa razbito luc in je rahlo popraskan... pol sm pa se enga kolega prosu nej poklice, je pa dobu cis drugo zgodbico :blink: da je padu in je menju amortizerje pa barval in nevem kaj se, pa da se mu ne splaca vec luci popravlat in ga prodaja :blink: b :eek: :lol:
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 js sm ga klico ker se je moj kolega zanimo.....za letnik se je zmotu, je 99.....drugace pa mi je rek da je biu lazji padec, zato pa razbito luc in je rahlo popraskan... pol sm pa se enga kolega prosu nej poklice, je pa dobu cis drugo zgodbico :blink: da je padu in je menju amortizerje pa barval in nevem kaj se, pa da se mu ne splaca vec luci popravlat in ga prodaja :blink: b :eek: :lol: sj je prbližn enak reku :D sam nek je šu mal bl v podrobnosti.. :D hehe
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 js sm ga klico ker se je moj kolega zanimo.....za letnik se je zmotu, je 99.....drugace pa mi je rek da je biu lazji padec, zato pa razbito luc in je rahlo popraskan... pol sm pa se enga kolega prosu nej poklice, je pa dobu cis drugo zgodbico :blink: da je padu in je menju amortizerje pa barval in nevem kaj se, pa da se mu ne splaca vec luci popravlat in ga prodaja :blink: b :eek: :lol: pri lažjem padcu nea morš kr tak luči zlamat :D razn če se je po predni fural pa ga je naprej vrglo...od takih motorjev kaj so sumljivi čimdlje bek :D
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 pri lažjem padcu nea morš kr tak luči zlamat :D razn če se je po predni fural pa ga je naprej vrglo...od takih motorjev kaj so sumljivi čimdlje bek :D ce bi ga naprej vrglo bi bla cela maska hin
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 (popravljeno) ce bi ga naprej vrglo bi bla cela maska hin a sam luč je hin ? :D :D maska je nedotaknjena ? :D looool Popravljeno Julij 3, 2007. Popravil D_u_H_e_C
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 a sam luč je hin ? :D :D maska je nedotaknjena ? :D looool men se celi motor zdi cudn
JeRn3j Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 a sam luč je hin ? :D :D maska je nedotaknjena ? :D looool mogoče se je pa u kandelaber zaleto B) :grim :whistle:
mitiž46 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 mogoče se je pa u kandelaber zaleto B) :grim :whistle: Pr men k je motor u avto prletu je luč vn odletela maska pa cela ostala, tko da je bla sam lukna namest luči, nevem pa kok je pr temu...
biker125 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Pozna kdo tole RS-ko http://www. avto .net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1503698://http://www. avto .net/2004/motornaK....asp?ID=1503698://http://www. avto .net/2004/motornaK....asp?ID=1503698# Tt motor je tak ko da bi iz 3rsk sestavo eno :rolleyes: ... Pa kok je lahk luc pokjena, druga pa nc... Js to nebi nikada ubavo!
reesko Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Moped je tak kot more bit (nima nič z silikonom zalimano ali zafilano, štrom dela normalno, ni roza barve,... :D ) razen zadnji amortizer je mal bol tko... pa bom menjo pa je ...ko bom menjo mi bo ostalo še 1000+€ za razna morebitna popravila in napake, ki jih pri nakupu tvojega mopeda ne bi imel ;) Ko že omenjaš nujne potrebne stvari za vožnjo, zaka ti žmigavci niso delal? ja tako, samo mislim da veš, da nisem kupu glih takega ko sm hotu... :P Aja pa neki še, zaka je tvoj oglas še vedno na netu če si prodal :? men žmigavci z namenom niso delali...ker jih ne uporabljam...in mi je blo škode keša ker sm že tok gor zmetu da bom kupu druge žmigavce...sej mam še original sm jih dau zdejšnmu lastniku ma zdej use uštiman...silikon je biu za silo...drgač ti to loh en k plastiko švasa zaston tist nosilček na novo nardi.. pa lej..tko k sm ti reku...kako si loh tok čudn da te motjo da je silikon na NOTRANJI STRANI k se res NE VID drži pa lih tko?to da ma pa zjeban amortizer(kar je loh pa resno nevarno) pa nima veze? to da si pa rajš kupu motor k je tok cenejši te pa štekam...pač maš pol več keša da loh vložiš če crkne kej al pa tko...
RSka Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Pozdravljeni. Js sm nov na tem forumu... pa sm mal brau to temo... in se mi je ful zanimivo zdelo kako je debata iz "pokanja pri verigi" prešla na "rs vs mito" potem o auspuhih pa to... :unsure: :D ..pa se je nabralo že kr več kot 500 strani, ki se mi jih ni dalo vseh prebrat, tko da če bom kdaj postavil vprasanje, katero je bilo ze postavljeno, se ze v naprej opravicujem! hvala za razumevanje. Pozna kdo tole RS-ko http://www. avto .net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1503698://http://www. avto .net/2004/motornaK....asp?ID=1503698://http://www. avto .net/2004/motornaK....asp?ID=1503698# Glede te 125ke... men se zdi fuul sumljiva in je nebi nikol kupu! (moje mnenje)
Gizmo_ Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 model je zihr padu in je luč razbov tkrt masko je pa tut mogu....zto k se vid da je luč tudi podrsana ne samo počena :evilgrin: :evilgrin: aya..kdo ma tak motor...a ni tista plastika med zadnjo lučjo in tankcom za olje črna???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se