RSV Mille Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 V taj pozi se mi pa celo dopade...
gebre Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Črni manjka samo še par Akrapovič hexagonalcev, pa je res :wub:
Zx_R Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Črna je res hud strojček, ampak luči so mi pa od šestice vseeno bolj agresivne, drugače pa zlo lep motor, katerega je Akrapovič le še polepšal. :grim :grim :grim
jose Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Črna je res hud strojček :huh: a ma pol črn kaj zmogljivejši agregat oz. izboljšano kaj drugega napram zeleni 10-ki, da je tak 'hud strojček' :hmm:
Zx_R Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 :huh: a ma pol črn kaj zmogljivejši agregat oz. izboljšano kaj drugega napram zeleni 10-ki, da je tak 'hud strojček' :hmm: NIsem probal ne ene ne druge tako da težko rečem! :hmm: :hmm: Jose Jose dobro veš kaj mislim :kva2: :kva2: Ne dlakocepi tega nismo navajeni pri tebi! :grrr :grrr
Stric Burek Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Črna je vsaj motorju podobna, zelena mi ni všeč
Pervy Objavljeno Marec 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 že tako super lep motor, sploh črn, z akrapoviči pa :wub: no ampak ti akrapoviči bi še ženske polepšali tako so lepi :grim bemti kdaj bom na lotu zadel te 3 mio sit <_<
gebre Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Pervy imam enake probleme, ni in še nekaj časa ne bo$$$ :(
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 že tako super lep motor, sploh črn, z akrapoviči pa :wub: no ampak ti akrapoviči bi še ženske polepšali tako so lepi :grim bemti kdaj bom na lotu zadel te 3 mio sit <_< mogoče rabiš tole :-) ok, je 3 milke bruto, ampak saj bi se dalo tudi tisti davčni overhad nekak vun potegnit :OK:
gebre Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 (popravljeno) Črni manjka samo še par Akrapovič hexagonalcev, pa je res :wub: [attachmentid=65952] [attachmentid=65953] [attachmentid=65954] [attachmentid=65956] [attachmentid=65957] :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Popravljeno Marec 21, 2006. Popravil gebre
simonsi Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Yep, tale dva lonca mu pašeta 100 na uro.
Original-One Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Črn še "nekak" prebavljiv...Zelen je pa :SS, sploh pa s stock "rori"... Seveda govorim samo za vizualo lp
Zx_R Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Slučajno grem danes mimo Dks-a pa se zaseveti notri neko zelenje, pa si rečem; jo pa moram malo bliže pogledat. Zelena barava je sicer res značilna za ninje ampak po slikah sodeč je črna zakon. Drugače pa me je zlo presenetila glede teže, sem imel občutek da je po teži nekje enaka manjši sestrci ki mi je dobro poznana :OK: :OK: . Položaj voznika se mi za mojih 180 cm zdi ugoden morda celo bolj kot pri šestici, za kaj več fellinga bi jo pa z veseljem malo pošpranciral en krog okoli mb ja. :grim :grim Aja obuta je v očitno letos zlo popularne gume Dunlop Sportmaxx Qualifier če koga slučajno zanima. Ko sem teto v dks za hec prašal če so hexagonalci serijsko se je samo nasmejala. :P :P :P
ziro1 Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ko sem teto v dks za hec prašal če so hexagonalci serijsko se je samo nasmejala. :P :P :P
Red Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Pravkar sem prenehal buljit novo v zeleni barvi, z karbonskimi topi ... ...stvor izgleda v živo strupeno....črna je pa.... tud lepa, se strinjam.....pozerska mogoče, he-he.
Zx_R Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Kaj si bil v Celju, jaz sem se tudi danes malo napasel oči na motorjih pa še kje drugje. :P :P
decaf Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Pravkar sem prenehal buljit novo v zeleni barvi, z karbonskimi topi ... ...stvor izgleda v živo strupeno....črna je pa.... tud lepa, se strinjam.....pozerska mogoče, he-he. Smo skupi gledali in res je stroj :OK: :OK: , men se tudi dopade, točno tak... :whistle: Decaf :devil: :devil:
Red Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Smo skupi gledali in res je stroj :OK: :OK: , men se tudi dopade, točno tak... :whistle: Decaf :devil: :devil: Kako dopade zdaj....domnevam, da je 1600 km mimo? Previdno, kwaki so nekak na udaru letos...
decaf Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Kako dopade zdaj....domnevam, da je 1600 km mimo? Previdno, kwaki so nekak na udaru letos... Ja 1600km je mimo, tako da zdaj že na polno, dopade full :OK: , sem prezadovoljen, lepo vozen...skoraj malo prehitro dobil preveč zaupanja .) Jah...Kwak je pač Kwak :whistle: Decaf
ups Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Kako se pa obnaša menjalnik? A kaj šteka? Js sm kupu lani novo 10-ko '05, pa je bil menjalnik ful v kurcu-mi je kr metalo iz prestave ven (s tem da sm ga lepo počasi ulaufal, ko je bil še čisto nov). Modeli '04 so pa baje imeli ogromno težav s prestavami-jim je še bolj metalo ven iz prestave med samo vožnjo (zraven tega pa so katastrofa bli tudi alternatorji...mojem kolegu je zaribala mašina, je pri veliki hitrosti alternator zdrobilo-pa še skor se je ubil...je mel srečo da je srečno uspel ustavit). Tako da dokler teh napak ne odpravijo, ne bom imel več 10-ke, je prenevarno! Da ne omenim začetnih težav z prvo feltno, ko so 10-ke prenehal prodajat, dokler niso napake tovarniško odpravili (zamenjali feltno). Mogoče so na modelu '06 nekatere stvari izboljšane, ampak ne vrjamem da kaj dost. No, res pa je (sm prej pozabu omenit), da so mojmu kolegu upošteval garancijo, mu zamenjali poškodovane dele, niso pa hotli zamenjat cele mašine, tko da motor zdj ne diha več tako kot je treba...pa tud prodat ne more motorja zarad tega, čeprav je že tolk spustu ceno da glava boli :xx:
jax Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 All warranty registered owners of affected ZX1000D6F machines are being contacted and advised to visit their local Kawasaki dealer for the steering damper assembly to be checked and for the steering damper bolt to be tightened to the correct torque setting. Vir: MCN.com
ups Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 So se že začele porodne težave :grrr . DKS je spustil ceno za 10-ko na 2.735.000 sit (prej je bla le nekaj prešernov pod 3 mio), torej se ne prodajajo lih najbolje, kar je po mojem mnenju tudi posledica izjemno ugodnih cen novih motorjev iz uvoza :OK: . Pa tudi Hondini in Yamahini prodajalci so začeli spuščat cene :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se