Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. KTM 250 exc racing

2. nakupi v tujini

3. kakšen motor naj kupim 1 2 3 4

4. Daelim DAYSTAR 1 2 3 4 13

5. MOTO SRŠENI 1 2 3 4 165

6. siamoto 125 x

7. kaj kupiti

8. Blokada 80 km/h?!?!?!?!?! 1 2 3

9. Cagiva elephant ali WMX

10. Mat noriiiiiiiiiiiii 1 2 3 4 11

11. Suzuki RG 125 Gama

12. Izdelava izpuha

13. kymco kxr 250

14. Gume

15. Olje

16. Yamaha XT 125sm

17. Auspuh 1 2 3

18. Izpit?

19. Kolk se nagnete 1 2 3

20. Bencin 1 2 3 4 8

21. barva mešanice

• Zadnje objave

• miran985
        Iste zavore ima 450ka ki ima z 15litri Benza 155kg. Vem kako zagrabijo. Noben se še ni pritoževal. Sploh izven asfalta primejo zelo vredu (kjer je fokus tega motorja) in 800 rally ima tudi temu primerno ime. Je specifična zadeva in pravilna odločitev glede zavor. Pa še omejitev hitrosti ima.
      • tkc
        Menjat morem gume (Angel GT) pa bi probal nekaj novega. Sem mislil vzet Road 6 ker jih v tem segmentu ful hvalijo, ampak mi ne da miru tudi Mitas Touring Force. Všeč mi je ideja da naredim dober nakup s tem da kupim nekaj bolj lokalnega, pa enkrat sem že mel ene Mitas pa so ble OK. Načeloma mi ni problem plačat razlike do mišlina ampak branil se pa 100€ tudi ne bom. Ma kdo izkušnje kako se primerja Mitas Touring Force z Road 6 / Angel GT? Profil, oprijem na slabi cesti (na suhem ziher vredu), obraba? Tenks.
      • RobiRoberto
        LOkalni patriOT
      • kawamoto
        NCentrov si v nuLO
      • Kugelschreiber
        Če ni asfalta pod kolesom, so zavore hitro preostre. Na cesti pa zna bit tole mal švoh. Ampak tole ni namenjeno cesti. 
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!