Skoči na vsebino

Yamaha XT 125 X

Priporočene objave

Objavljeno

Baje da katalizator veliko moči odnese zato bi ga odstranu kje točno je me zanima v loncu ali v cevi kjer je cev malo razširjena.

Objavljeno (popravljeno)

Mislim, da ima že letnik 2006 katalizator in je narejen za euro3. Nevem ce bi se zmansevali moč tem ''bogim???'' 10 konjem. Po mojem mnenju je vse ostalo enako. Ce se motim, me naj kdo popravi!

LP, Hozi .)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

katalizator vzame 2 konja! stare verzije, ki niso mele katalizatorja, so mele 12 konjev :yes:

kater standard pa s tem izpolnjuje pa ne vem

Objavljeno

Ja, letnik 2006 ni imel smrdija in je imel 12 konjev, letnik 06 in 07 pa imata smrdija(katalizator) in mata 10 konjev. Tko da mislim da sta letnika 06 in 07 enaka! :)

LP, Hozi .)

Objavljeno

glede totih 12 konjev, bi rad povedel da je to samo trgovci farbajo nas... jaz sem kupil tisti cas motor ko naj bi imel 12 konjev samo to je pisalu v proidajalni poleg motorja . potem pa sem homologacijo videl pa je mel notri napisano samo 10 konjev:S torej ?

motorje xt125x od izvedbe tega modela pa do danes niso kaj spreminjali razen vizualno oz barvno

lp

Objavljeno (popravljeno)

brez katalizatorja so verzije, starejše od letnika 2005

nekateri pa pravjo, da se nahaja v cevi, nekateri pa, da v loncu...samo cev ni nikjer kej posebno odebeljena, tako, da sklepam, da je katalizator v loncu...tolk kolkr sm se js pozanimov o ybr...pr xt pa ne more bit dost razlike, saj gre praktično za enako mašino .)

mal pobrskejte po internetu...js sm nekej najdu na wikipediji , kjer je tud to o katalizatorju napisano

xt 125

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

vsaka vam čast--- ste neki "pametnjakoviči" na forumu... koda je tko tezko najti katalizator? na yamahi xtx se katalizator nahaja pod motorjem pa nad spodnjo zasčito motorja malo se sklonite pa boste nasli katalizator...lp

če hoce keri vec informacij o tem motorju msn : boga@email.si

lp

Objavljeno

se pravi če se hočem znebiti katalizatorja morem sam tam odrezat 20cm cevi in jo zamenjat z drugo

Objavljeno

vsaka vam čast--- ste neki "pametnjakoviči" na forumu... koda je tko tezko najti katalizator? na yamahi xtx se katalizator nahaja pod motorjem pa nad spodnjo zasčito motorja malo se sklonite pa boste nasli katalizator...lp

če hoce keri vec informacij o tem motorju msn : boga@email.si

lp

jah...človk pač ne ve ne...

mislš, da je pol isto tud pr ybr? spredaj v cevi?

Objavljeno

za yamaho ybr nea vem poglej pa bos videl jaz vem sam za xtx

lp

Objavljeno

...še vdno me zanima širina balance(60, 70 cm ???) :)

Lp, Hozi .)

Objavljeno

čemu ti koristi to?? :?

ne sprašuj pa odgovori :)

LP, Hozi .)

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: si tapravi ... :zzz:

Objavljeno

Tnx za odgovor Stafuc :OK:

LP, Hozi

Objavljeno

Tnx za odgovor Stafuc :OK:

LP, Hozi

Dej pa se povej za kaj rabis? :D

Objavljeno

Tisti ki ste vzeli ven katalizator... a tehnični brez problema opravite?

Objavljeno

do zdaj še ga nisem rabil na tehnični pregled peljati (mam se katalizator vgrajen) am moral ga bom leta 2010... lp

:OK:

Objavljeno

Mene pa zanima mal kaj morš nardit da ma tale yamahca bolši zvok, ker ta original mislm se ga skor nič ne sliš in je meni bedn uglavnem. Se pa opravičujem če je blo že tole kje napisan nism bral usega kar je tuki. (mal velik je) :)

Objavljeno

navadn filter zamenjaš za športnega al pa zamenaš auspuh :)

LP, Hozi

Objavljeno

Mene pa zanima mal kaj morš nardit da ma tale yamahca bolši zvok, ker ta original mislm se ga skor nič ne sliš in je meni bedn uglavnem. Se pa opravičujem če je blo že tole kje napisan nism bral usega kar je tuki. (mal velik je) :)

am par listov nazaj je vse napisano pa modeli auspuffov katere lahko na xtx das... am glede filtra:D :P

Objavljeno

Spet bo treba kaj porihtat za majhne dnarje, ne tolk zarad hitrosti ampak zarad vesela do šravfanja :P . No vglavnem, sosed mi bo odstranu katalizator, kupil bi športni filter pa ne vem kakšnega kje in če sploh obstaja(ni konkretnih odgovrov), dvignu bi motor sam ne vem če se pol to kj pozna na mortizerju?

aja dons mi je uspel 15m pred domom utrgat zajlo za kuplango tak da sm jo že naročil in bom vrjetn kakšen tedn čako na njo. :headbang: cena 22€ :hmm: :lol1: :cry: :BUA: :( :slap:

Objavljeno

am če ga dvignes se pozna kr neki ... jaz mam dvigjenega.. samo mam potem malce problemov pri parkiranju na neutrjenem terenu.

in se pozna kaj ko si katalizator odstranil? na končni ? pospesek?

lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!