Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. mal prejle sem razbil skuto 1 2 3

2. Runner pa zx

3. Modri zmigavci 1 2 3

4. Diski 1 2 3 4 6

5. Poškodovan runner

6. Registracija odblokiranega skuterja 1 2 3

7. NAROČANJE DELOV

8. Plinski Amortizer 1 2

9. Dost mam! 1 2 3

10. Med zimo bom..:) 1 2 3 4

11. Cenovni Razred čelad 1 2

12. POLETJE 2004 1 2 3

13. CENE

14. Race na Ljubecni!!! 1 2 3

15. kdo bo zmagu 1 2 3 4

16. Imal sem saobračajko...

17. ali ste se ze kdaj spravel ob zivce 1 2 3

18. Ice road racing za skuterje 1 2

• Zadnje objave

• pik1
      • pik1
        EVa je bila res cariCA
      • pik1
        No, se je že začelo  ... prva reklama kitajca je bila .... "kupite ful najlažji moped na trgu, za ful najboljšo ceno"  ... in ... ko so po ne vem kakšnih naprezanjih in napenjanjih le nekako uspeli zvagati prvega kitajca... ter potem niti ni bilo ravno vse tako, kot se je reklamiralo ... je sedaj na vrsto prišla še zgodba cene  ... tudi tukaj bomo morali začet poslušat tisto staro izrabljeno ... "ko boste ustrezno plačali kitajca, boste ven dobili tudi ustrezen moped"  ... no, s tem smo pa že na zgodbi uveljavljenih japoncev in evropejcev ... "kolikor denarja, toliko muzike"  Tako da ... ja, teli plastik fantastik kitajski kinderjajčki so res nekaj posebnega               
      • gusar
        IH, to pa je ugotovitEV
      • Kugelschreiber
        @Fadil na mojem motorju so se cenejse brembo hudo slabo obnesle. Tole je ostalo po 4000km. Caponord je bil precej nalozen, zadnja zavora je dost delala, al ipak, pred Korziko dal nove, naslednja fura, na pol poti v Svico sm ze iskal ploscice po Bolzanu. Spet sem dobil cenejse, po ceniki okrog 30/par. Spet so drzale 4000. Da ponoris.  Naslednjic so mi prodali neke drazje, po ceniku cca 60€, te bi znale bit ok za cca 10-12kkm. ( niso ker je brembo bol repa kot dobra roba..ampak to je druga debata)
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!