Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. Kateri kros motor kupit? 1 2

2. Kateri cross motor 1 2 3

3. Nakup Daelim v okvari ali karamboliran

4. Cagiva mito vs. Aprilia RS

5. RS 125 in Mito 125

6. QINGQI QM250

7. Homologacija (konjički) 1 2

8. gilera rx arizona hawk 125

9. Prodam Suzuki DR 125

10. HYOSUNG 250 Comet

11. Oblika NSR 125 in RS 125!!! 1 2 3

12. Čoper 125 ccm

13. Hyosung GV 125 Aquila 1 2

14. kje kupit rabljene motorje 1 2 3 4

15. Mal pomoči pr nakupu? 1 2 3

16. Honda Varadero 125

17. Mat noriiiiiiiiiiiii 1 2 3 4 11

18. Yamaha Virago XV 250 S 1 2 3 4

19. Yamaha XT 125sm

20. SUPERMOTO ALI SPORT 1 2

21. Predelava Suzuki DR 125

• Zadnje objave

• DAMI34
        Ma kaki kovčki, kaki nosilci, plastične, alu, al tekstilne torbe. Jebote, tip je original Vse probleme je rešu, ko je mal po garaži pogledal  
      • DAMI34
        Ja, ja, se strinjam. Smo v banana zone in vrh še ni potrjen, o obratu trenda se še ne govori, večina mojstrov je "bullish" počutja. Lahko bo še krepko čez, al pa ne... ampak jaz grem samo na zihr igrice, torej strategijo, ki sem si jo zadal (že sedaj sem prekoračil moj plan). Verjamem, da znamo usekat na 120 in čez. Štos je, da ko se začne sesuvat, gre ko domine. Na hitro.  
      • skalar36
        Pametno. Ampak, če se že opiraš na preteklost...evforije ob koncu cikla še ni bilo. Časa imamo še cca 8 mesecev. Pa to si pozabil nazadnje se je RSI cca 200 dni gibal na vrhu. Krepko čez 200 dni!! PS: Zdej k si bogat, boš lohk men pa vandrovcu kupu en motor. Sej vidš, da sva preohrna, da bi ga sama
      • corleone48
        Čato ja,le kje so tisti časi...auuuua
      • DAMI34
        js sm pa prodal 75%. se držim načela strategija in me gladko boli kita če bo še skoču do 200kek v tem ciklu,  kar pa ne verjemem, saj smo v gibanju proti vrhu, torej naš moment in precenjenost/overbought oba sta v zgornjem delu. Stoch RSI bo pa lep pokazatelj da smo dosegli vrh oziroma nas čaka sprememba v trenutku (glej sliko, graf 2) ko bo oranžna črta prečkala modro. Trend reversal. Aja, tak pravjo modreci na tubi, od Stiva, pa še koga, nism si jaz zmislu, ma do sedaj je vse šlo točno tak, kot pokažejo grafki. Namreč cene ne določa Trumpek in kaka amerika, zgolj in samo gibanje grafa. Če mal špekuliram na predzanji cikel, je bil vrh nekje okrog 70kdolarčkov, padec pa do 16k dolarčkov (v tem ciklu), pričakujem tudi v tem ciklu (vrha še ne vem) padec na neko četrtino vrednosti. sicer pa to ni bistvo, bistvo je da, če sem večino prodal pri 104000 dolarjih, je važno da naslednjič kupim pri nižji vrednosti Čist simpl.      
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!